avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto 2014
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto 2014

am o masina din 2001 adusa din franta si inmatriculata in romania in 2005(am platit taxe vamale),acum daca vreau sa o vind,platesc timbrul de mediu conf oug 9/2013? mentionez ca nu am cerut nimic inapoi de la stat(bani)
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 15:02, 27 Martie 2014
Nu platiti dumneavoastra, plateste cumparatorul.
Nu aveati ce sa cereti inapoi de la stat, atata vreme cat nu s-a platit o taxa de poluare .
adica nu am nici o sansa ,taxa trebuie platita.Stiu ca cumparatorul plateste ,dar va da-ti seama ca practic trebuie sa las din pret ca altfel ramin cu masina pe cap .In 2005 nu stiu cum se numeau aceste taxe ca in fiecare an le schimba ,dar ideea e ca le-am platit toate si a fost o suma destul de mare
S-au platit taxe vamale, care nu se restituie .
e clar va trebui sa plateasca cumparatorul,e nasol ,poate o dau la fier vechi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto lucian35 lucian35 Buna ziua, mi-am inmatriculat masina in Decembrie anului 2006, adusa din Germania. La vremea respectiva se numea \\" taxe vamale \\" , pe care le-am platit. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)