avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa auto!
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa auto!

Pe 4 februarie anul curent am castigat la curtea de apel ploiesti procesul cu afm si celelalte institutii chemate in instanta.sentinta este definitiva si executorie.In maxim 45 de zile de la data depunerii cererii de restituire a taxei ei sunt obligati sa plateasca suma incasata de la mine+cheltuielile de judecata+dobanda fiscala care a fost de 0,04% pe zi si de la 28 februarie e de 0,03.Acum ma intreb:Ce pot face dupa cele 45 de zile,ca restituirea taxei de poluare este suspendata pe termen nelimitat de catre guvernul hotiei?

Alte discuții în legătură

Calcul dobanda - recuperare taxa poluare forevertoday forevertoday Buna ziua, Doresc sa cer (fara actiune in instanta) restituirea taxei de poluare (1197 RON), platita in 29.10.2009, dar am si eu o nedumerire cu privire la ... (vezi toată discuția)
Taxa auto (de poluare) DoruD DoruD am trei intrebari legate de recuperarea taxei auto: 1) ce valoare trebuie sa aiba timbrul judiciar pt actiune instanta ? 2) ce valoare are taxa judiciara ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa pentru recuperat taxa de poluare ? oldestwolf2000 oldestwolf2000 Buna seara ! Ma intereseaza si pe mine urmatorul aspect: - am castigat procesul pentru restituirea taxei de poluare la tribunal; - s-a intentat recurs la ... (vezi toată discuția)