avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bilet la Ordin in alb
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bilet la Ordin in alb

Buna ziua,

Imi puteti spune in ce conditiii imi poate fi retinut, de catre un furnizor, un bilet la ordin in alb? Mi-a fost cerut ca si garantie dar in momentul de fata soldul la acel furnizor este 0. Mentionez ca biletul este inscris la Agentia Nationala de Garantii imobiliare si ma incurca in obtinerea unui credit.

Am inteles ca detinerea si predarea unui bilet la ordin in alb este ilegala. Am facut o cerere scrisa prin care solicit returnarea BO dar primesc doar amanari verbale.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin in alb ! PaulBogdan PaulBogdan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie : - sunt patronul unui magazin de imbracaminte/incaltaminte . Inainte de criza am luat de la o firma, pantofi ... (vezi toată discuția)
Cerere de recurs marmara13 marmara13 buna seara , vreau sa mi dati un sfat pentru urmatoarea problema . am un contract de credit (linie de credit) din anul 2008 facut la o agentie bancara ... (vezi toată discuția)
Schimbarea bo in banca zuzy zuzy Buna seara, Am cesionat o firma . Firma avea o linie de credit la banca. Cine a luat firma a fost de acord cu datoriile. Linia de credit are ca si ... (vezi toată discuția)