avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Acte necesare pentru activitatea economica a unui PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Acte necesare pentru activitatea economica a unui PFA

Am un PFA pe codul 4776 - Comert cu amanuntul al florilor plantelor si semintelor comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea in magazine specializate, NEPLATITOOR DE TVA. Stiu ca pot emite bon fiscal si factura. Ce alte acte trebuie sa intocmesc pe parcursul activitatii?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:16, 22 Martie 2014
Aveti de completat nir la fiecare factura de achizitie marfa.
De completat registrul de gestiune zilnic la intrari cu valoarea intrarilor de marfa din nir si la iesiri, cu valoarea din raportul z scos la sfarsitul programului din casa de marcat, cu valoarea procesului verbal cu marfa degradata si documentul pentru marfa returnata.
De completat registrul jurnal de incasari si plati si registrul inventar cand aveti bunuri de natura mijloacelor fixe si obiectelor de inventar, din patrimoniu pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creșterea și vânzarea animalelor de companie InkasiHanna InkasiHanna Sunt interesata de cresterea si apoi comercializarea animalelor de companie, respectiv a pisicilor. Am gasit acest cod 0149 ..despre crestere, dar apoi ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila pfa Viorel8891 Viorel8891 Buna ziua,activez ca Persoana Fizica Autorizata si as dori sa aflu ce evidenta contabila sunt obligat sa am daca obtin venituri din activitati comerciale in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)