avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto platita in 2011 se poate recupera?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto platita in 2011 se poate recupera?

Buna ziua! Am si eu o nedumerire mare, am fost pe la cateva cabinete de avocatura din orasul Iasi si mi s-a spus ca nu se poate sa imi recuperez taxa auto platita in 2011, ca au castig de cauza doar cei care au inmatriculat masina dupa 1 ianuarie 2012. Puteti v a rog sa ma ajutati, sau chiar sa imi spuneti un anumit avocat care s-ar putea ocupa de cazul meu? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 17:24, 22 Martie 2014
Uitati-va in acte sa vedeti temeiul legal (ordonanta/legea) in baza caruia vi s-au luat banii! Cititi cu atentie decizia de calcul a taxei (un act eliberat de finante) si veti gasi acolo ordonanta/legea cu pricina. Publicati ce ati gasit si va raspund mai departe.
Se poate recupera, a-ti achitat taxa de poluare in baza OG 50/2008 .
Toate taxele auto plătite pana in 15 Martie 2013 se recupereaza cu siguranță.am avute procese si in Iași.
Pentru mai multe detalii puteti sa ma Contactați pe adresa de e-mail av.croitoriugiovana@yahoo.com.
@dcozma Se poate recupera, ati achitat taxa de poluare in baza OG 50/2008:giggle:

Aici va puteti verifica afirmatia
[ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model intampinare pt recuperare taxxa de prima inmatriculare buburuza22 buburuza22 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un model de intampinare la tribunal pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare si cu un model de cerere de recuperarea ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare - legea nr. 9/2012, model de cerere adresata instantei razvanpatrol razvanpatrol cind apare in monitorul oficial in ce data!? voi putea merge direct la serviciul de inmatriculari fara sa platesc taxa? dar cind apare? ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2010 pentru masinile in leasing Consumatorul Consumatorul Buna ziua, De curand am achizitionat un autoturism in leasing (martie 2010). Zilele acestea am primit de la firma de leasing factura pentru taxa de ... (vezi toată discuția)