avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reesalonare credit + restante!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reesalonare credit + restante!

Am contractat un credit Descoperit Autorizat de Cont in valoare de 5.000 Euro.In anul 2010 .Am transformatcreditul in lei,de comun acord cu banca si reesalonarea printr-un Expreso RON.In anul 2012 prin reducerea activitatii firmei la care lucram, am fost concediat si cateva luni nu am mai putut plati ratele,Acest lucru a dus la inscrierea dosarului meu la biroul de rai platnici.Am inteles mai tarziu ca dosarul meu a fost predat la o firma de recuperari.Dupa ce am intrart in pensie de boala,am inceput sa platesc rata CONSTANT,luna de luna in zilele de 20-21.Rata stabilita initial a fost de 730 lei.Dar pensia mica si faptul ca nu am alte venituri ma determinat sa solicit o reducere a ratei la 500 lei/luna.Mi sa spus ca se va analiza si am inceput sa platesc 500 lei/luna.Dupa cateva luni si dupa aia lunar am primit telefon de la o firma de recuprari cum ca am ceva restante.Am incercat sa reesalonez creditul in asa fel incat sa platesc cate 500 lei/luna dar banaca zice ca nu poate deoarece a predat dosarul la o firma de recuperari.Am ajuns de la 2000 lei la preluarea de catre firma de recuperari la o datorie de 5300 lei..Tot incerc sa ajung la o buna intelegere co banca sau cu firma de recuperari la o reesalonare credit+restante si la o rata de 500 lei,dar sant plimbat de la o firma la alta fiecare spunand ca nu poate face nimic si sa ma adresez celeilalte.Deci am dovedit buna credinta,prin achitarea constanta a ratei,care de fapt se duce ca intr-un sac fara fund la firma de recuperari.Va rog sa ma sfatuiti cum pot reusi sa ies din acest cerc!!!

Alte discuții în legătură

Cum pot sa rezolv din pensia pe caz de boala a mea si asotiei care i se cere o plata lunara de 300ron ea fiind garant la un inprumut din banca marcel61 marcel61 am inprumutat din bancpost acum 10 ani suma de 14500ron .am platit 250 ron lunar timp de 4 ani dupa care am suferit o operatie pe cord deschis 3 bypasuri mai ... (vezi toată discuția)
Reesalonare credit bancar ranedo ranedo Am luat un credit,dar nu am putut sa platesc ratele constant.Am obtinut o reesalonare,dar mi sa redus postul si am intrat in pensie de invaliditate.Rata a fost ... (vezi toată discuția)
Situatie mai complicata sammona21 sammona21 Buna ziua. Am o situatie mai complicata cu cateva banci si am nevoie de o parere. In anul 2008 am luat un credit de la o banca in valoare de 12000 lei la care ... (vezi toată discuția)