Buna seara, am si eu o nelamurire:
Firma la care sunt angajat, a participat la o licitatie deschisa pentru o lucrare. In urma licitatiei a fost desemnata castigatoare firma noastra, firma concurenta a depus contestatie iar obiectul contestatiei eraanularea deciziei, respectiv a tuturor actelor consecvente, recunoasterea caracterului conform al al ofertei lor, reluarea procedurii de atribuire prin stabilirea ofertei depuse ca si castigatoare, incheierea contractului cu firma respectiva si suspendarea procedurii de atribuire.
"CONSILIUL NATIONAL DE SOLUTIONARE A CONTESTATIILOR" spune: Pe rol se afla cererea de suspendare a procedurii de atribuire si in conformitate cu prevederile legii decide respingerea cererii de suspendare a procedurii de licitatie deschisa depusa de firma contestatoare.
Doresc sa imi spuneti daca aceasta decizie este in favoarea firmei la care lucrez sau mai urmeaza o decizie in perioada urmatoare.
Contestatia a fost solutionata deocamdata numai cu privire la suspendare. (adversarilor dvs li s-a respins cererea de suspendare) Urmeaza ca in cca 20 de zile sa primiti solutia si pentru celelalte capete de cerere. Intre timp va puteti apara cu o eventuala cerere de interventie, cu atat mai mult cu cat, inteleg, ati fost declarati castigatori.
CNSC va trimite solutia pe fond doar contestatarului si AC. Ar fi bine sa faceti o cerere de interventie, cum a spus colegul anterior, si atunci o sa primiti si dvs. solutia direct.