avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Service-ul auto are obligatia sa restituie piesele ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Service-ul auto are obligatia sa restituie piesele inlocuite pe RCA?

As dori sa stiu daca service-ul auto este obligat sa restituie toate piesele vechi, inlocuite, in cazul unei daune RCA? Deoarece au spus ca nu vor sa m-i le dea inapoi pentru a evita o frauda. Atata timp cat ei le inlouiesc cu unele noi, frauda va fi din partea mea, nu a lor. As vrea sa stiu ce lege sau norma reglementeaza acest lucru.
Multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 22:02, 30 Martie 2014
Agentii economici care efectueaza operatiuni de intretinere sau reparatii auto, au obligatia de a preda pentru reciclare, valorificare sau reutilizare materialele si piesele inlocuite, care constituie deseuri, catre agenti economici autorizati, potrivit prevederilor legislatiei in vigoare - HG 2406/2004

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un service auto are control de la garda de mediu. inspectorii ... ana.infoserv ana.infoserv Un service auto are control de la Garda de Mediu. Inspectorii de la Garda de Mediu considera ca piesele auto schimbate/inlocuite sunt deseuri. Mentionez faptul ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare-cumparare deseuri electronice d.e.e. mirelap19 mirelap19 Va rog frumos sa-mi spuneti opinia Dvs. referitoare la urmatoarea situatie: doua firme platitoare de TVA efectueaza o operatiune de vanzare-cumparare deseuri ... (vezi toată discuția)
Declaratie fond mediu -ambalaje reutilizabile ytrewq ytrewq In Declaraţia privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, la capitolul III se declara ambalajele introduse pentru prima data pe piata interna. In cazul ... (vezi toată discuția)