m_ella2005 a scris:
1. Este normal ca cheltuielile referitoare la copil sa fie impartite intre cei doi parinti.
2.Deci tatal ia copilul o saptamana, iar dv doriti sa stiti care este programul celor doi in acea saptamana, corect? Dv practic doriti sa monitorizati miscarile celor doi, ca sa nu folosesc cuvantul ''control''. Nu este normala aceasta ''dorinta'' a dv.
3. In ce fel doriti dv sa responsabilizati acel parinte? Copiii cu parintii separati sunt din start sesnibilizati, cu sa fara interventia parintelui care vine doar in vizita. Ar trebui sa vorbiti pe tema asta atat cu copilul cat si cu un psiholog.
1. Eu suport cheltuielile cu caminul copilului, transportul cat este la mine, pe langa munca efectiva pe care o depun cu ingrijirea copilului, care stim cat costa in ziua de azi.
2.Tatal nu ia copilul o saptamana, ci isi face programul pentru o saptamana: luni nu, marti de la 17:30 la 18:30, duminica il ia la el.
3.Tocmai, pentru ca ei sunt deja sensibilizati, inca chiar de dinainte de divort, prin situatia tensionata precedanta, trebuie avut grija ulterior ca acel copil sa nu fie raniti prin abandon sau sa devina cosuri de gunoi pentru frustrarile parintilor. Nu, eu doream sa stiu ce prevede legea in cazurile in care un parinte isi abandoneaza copilul.