avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura energie electrica

Buna ziua,
tocmai am primit o factura monstru la energie electrica din care nu inteleg nimic.
apar retroactiv o serie de calcule CPC 10% estimat/regularizare/total si CPC20% estimat/regularizare/total cu temei lega nu stiu ce decizie ANRE.
Plus ca tocmai am observat un curs Euro pentru calcul acciza de 4.74...
ce reprezinta aceste CPC?! ca pe dosul facturii scrie doar cum sa platesti...
am impresia ca sintem tot mai fraieri si platim tot mai multe taxe ascunse si majorate pe sest...

Alte discuții în legătură

Regularizare la energie termica chance1 chance1 Astazi am primit regularizarea la energia electrica si in urma unui calcul simplu ( pe care ei nu mi-l fac) am constata ca pentru 60 de kwatt in plus fata de ... (vezi toată discuția)
Tot despre tva emil6702 emil6702 In cazul livrarilor continue de bunuri sau servicii, cum ar fi energia, gazele, apa, cum se va factura pt situatia cand livrarea cuprinde o perioada dinainte ... (vezi toată discuția)
Factura energie electrica calculata eronat oldgeorge oldgeorge Factura energie electrica calculata eronat. In iarna, am ales sa schimb furnizorul de energie electrica. Am trecut de la NOVA POWER AND GAS la HIDROELECTRICA. ... (vezi toată discuția)