avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... regularizare la energie termica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

regularizare la energie termica

Astazi am primit regularizarea la energia electrica si in urma unui calcul simplu ( pe care ei nu mi-l fac) am constata ca pentru 60 de kwatt in plus fata de cei estimati, eu am de platit 60 de lei, adica ar veni 10 lei pe kwatt, ceea ce binenteles nu este adevarat. Cu toate ca lunar mi se opreste un abonament calculat pe nr. de zile, acum la regularizare acest abonament il platesc din nou. De ce? Va rog ,sa-mi explice cineva de ce trebuie sa platesc de 2 ori acel abonament si de ce pe acea factura sunr trecuti doar nr. de kwatti reali , si nu si cei estimati pentru data respectiva calendaristica. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:51, 26 Noiembrie 2009
nu cred ca am inteles exact...:-/ este vorba de energie termica sau energie electrica ? cred ca totusi este o gresala sau o neintelegere si cred ca ar fi mult mai bine sa mergeti in audienta la serviciul relatii clienti ai institutiei furnizoare si sa incercati sa lamuriti situatia cu detaliile specifice.
Pe factura de regularizare, pe prima pagina in partea de jos este scris Total consum = N kwh
Din acest consum scadeti consumul prevazut asemanator pe ultimele doua facturi dinainte si care era estimat E1 si E2
Diferenta o platiti pe aceasta ultima factura de regularizare.
...................
In cazul Dv. cred ca intre consumul scris pe ultima factura N si celelalte doua facturi dinainte E1 si E2 este de 120 kwh.

Incercati si poate reveniti sa-mi spuneti daca am avut dreptate.
chance1 a scris:

Astazi am primit regularizarea la energia electrica si in urma unui calcul simplu ( pe care ei nu mi-l fac) am constata ca pentru 60 de kwatt in plus fata de cei estimati, eu am de platit 60 de lei, adica ar veni 10 lei pe kwatt, ceea ce binenteles nu este adevarat.

Pai daca pentru "60 de kwatt" platiti 60 de lei inseamna ca vi s-au facturat la pretul de 1 (unu) lei/kw.
Cum ati ajuns la "10 lei pe kwatt" ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi utilitati persoane decedate boris90 boris90 Salut Caut un raspuns pentru urmatoarea situatie In 2002 bunicul a decedat iar casa de vacanta a fost vizitata ocazionl de unul dintre fii care a si ... (vezi toată discuția)
Enel si facturile de regularizare savuM savuM buna ziua Vin cu o alta problema pe care o avem cu toti ENEL.In luna februarie am primit o factura de regulalizare in valuare de 2600 ron{ap 3 ... (vezi toată discuția)
Abuz "enel" lary_alexandra2 lary_alexandra2 In martie 2010,la schimbarea numelui din contract,mi s-a instalat un nou contor ( contracost, pt. care nu am primit bonul de miscare al contorului si nici nu ... (vezi toată discuția)