avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata taxe salariale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata taxe salariale

Buna ziua,

Intentionez sa platesc online toate taxele salariale catre bugetul de stat(daca as plati la ghiseu m-ar costa mai mult sa scot banii..etc) insa am unele nelamuriri cand fac transferul. Conturile unde trebuie sa fac plata le am... doar ca mai imi cere si alte informatii care nu stiu de unde sa le iau... si anume: cui si cod anfp ... pentru agentia unde fac plata... va rog, ma poate ajuta cineva cu o lamurire?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2014
ella2389, utilizator
Cel mai recent răspuns: ella2389 , utilizator 12:31, 27 Martie 2014
Aveti doua conturi in care veti plati: «Sume încasate pentru bugetul de stat în contul unic, în curs de 
distribuire» si «Disponibil  al  bugetelor  asigurărilor sociale  şi fondurilor 
speciale, în curs de distribuire»
Alegeti ca destinatar trezoreria localitatii
Da, si mai imi cere cui si cod anfp pentru trezoreria localitatii. Aceste informatii as aveanevoie sa stiu de unde le pot lua? Va multumesc domnul Neagu, la fel de prompt sunteti!
Nu e nevoie sa completati cod de identitate fiscala. Doar contul acela specific celor doua tipuri de plati.
Va multumesc mult! Nici la detalii plata nu trebuie sa se stie exact ce am platit? ca vad ca bs si impozitul au acelasi cont.
Impozitul pe venitul din salarii se depune in acel cont si la explicatii treceti sume incasate pentru bugetul de stat.
Dar nu stiu in ce program redactati aceste op. De obicei, cand selectati acel cont, programul completeaza automat la explicati.

Alte discuții în legătură

Ordin de plata trezorerie adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. Sunt administrator la o asociatie de proprietari. Daca vreau sa platesc catre bugetul de stat si catre bugetul asigurarilor sociale de stat prin ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)
Amenda itm Mihaela Tudor Mihaela Tudor O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont ... (vezi toată discuția)