avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Distanta minima de amplasare microferma prepelite ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Distanta minima de amplasare microferma prepelite ouatoare

Vreau sa infiintez o microferma de 2000 de prepelite outoare,intr-o locatie situata la circa 100 de metri fata de ultima locuinta.Din ce am citit,stiu ca prepelitele sunt asimilate gainilor outoare(cu toate ca sunt mult mai mici,in baterii supraetajate putind fii crescute 2000 de prepelite pe o suprafata de maxim 40 de metri patrati) si distanta minima de protectie sanitara este de 500 de metri.Aceasta distanta "poate fii modificata doar pe baza unui studiu de impact asupra sanatatii,elaborat de un institut specializat"-conform art.20 din Ordin 119?04.02.2014 al Ministerului Sanatatii.As dori sa stiu cine mi-ar putea face acest studiu de impact si un cost estimativ.

Alte discuții în legătură

Buna ziua - conditii de autorizare pentru infiintare ferma de prepelite marius33eu marius33eu As dori sa ma ajutati intr-o problema daca se poate.Mi-as dori sa infiintez o microferma de prepelite pentru incepui aprox 1500-2000 de capete locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Care sunt actele normative care reglementeaza? glo glo distanta dintre ferme zootehnice,imprejmuirea fermelor. (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc pe acest teren ? scarabeul1984 scarabeul1984 Buna ziua, Nu am avut inca timp sa ajung la primarie sa incep demersul pentru actele de impartire a terenului. O sa intru in posesia unui teren intravilan de ... (vezi toată discuția)