avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa tentativa de inselaciune si uz de fals
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa tentativa de inselaciune si uz de fals

În urmă cu 3 ani am încercat să obtin un credit bancar. Mi s-au întocmit acte false de către o persoană ce s-a oferit voluntar, pe care le-am folosit la 3 bănci pentru obţinerea creditului. Am renunţat la un moment dat anunţând banca, însă ITM s-a sesizat şi acum sunt urmărită penal cu 3 capete de acuzare pentru tentativă de înşelăciune şi uz de fals.
Care este posibila pedeapsă pe care o pot obţine având în vedere că nu există prejudiciu şi am recunoscut fapta, după noul cod penal 2014?

Alte discuții în legătură

Tentativa de inselaciune FlorinOsan FlorinOsan În urmă cu 2 ani am încercat să obtin un credit bancar. Mi s-au întocmit acte false de către o persoană ce s-a oferit voluntar, pe care le-am folosit la ... (vezi toată discuția)
Acuzare de fals si uz de fals qerida qerida Am o firma si acum patru ani am luat un credit de circa 300.000 de euro, acoperit integral de garantii. Banca mi-a facut sesizare penala cum ca adeverenta de ... (vezi toată discuția)
Tentativă de înșelăciune, fals în înscrisuri materiale si uz de fals eliza25 eliza25 Bună ziua, va rog mult să îmi spuneți care ar putea fi pedeapsa pt tentativă de înșelăciune, fals în înscrisuri materiale si uz de fals, în vederea ... (vezi toată discuția)