avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Rezidenta in Italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Rezidenta in Italia

Buna ziua!Eu am intentia sa ma mut in Italia cu fetita mea in varsta de 10 ani.Sunt divortata cu incredintarea copilului spre crestere si educare,fostul sot este de acord sa ma mut,am suma pe care trebuie sa o declar,dar nu am o persoana care sa ma tina in casa,sa ma gazduiasca ca sa imi pot face actele de rezidenta,pentru a.mi inchiria o casa, sa pot face demersurile de inscriere a copilului la scoala ca apoi sa imi gasesc un loc de munca si asa mai departe.....VA ROG FRUMOS,daca se poate sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac mai exact!Astept un raspuns cat mai urgent,pentru a avea timpul necesar demersurilor!!! Si as mai vrea,daca imi puteti spune si ce acte ar trebui sa traduc si sa legalizez.VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!
Cel mai recent răspuns: CrinGeta , utilizator 11:58, 27 Martie 2014
Nu ai nevoie de cineva anume sa te gazduiasca,ai nevoie doar de bani sa-ti inchiriezi o casa si ulterior iti faci rezidenta la adresa respectiva,in principiu trebuie sa platesti chiria anticipat pe o perioada mai lunga depinde cum te intelegi cu proprietarul si trebuie sa treci pe la fiscul din Italia sa-ti dea un cod numeric personal atat tie cat si copilului.
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
CrinGeta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil la scoala in strainatate vasilepop vasilepop buna ziua tuturor!felicitari pentru site .. este foarte util! Dintr o relatie anterioara am o fetita care in momentul actual studiaza in clasa a 9 a ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala biak biak buna ziua.am o fetita de 6 ani cu care sunt in italia de anul trecut.m-am despartit de tatal ei si abia a vrut sa-mi faca actele sa pot parasii tara cu ea.ea e ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala monica0 monica0 buna ziua! as dori o informatie in legatura cu desfasurarea anchetei sociale in caz de divort dar in italia. mentionez ca am introdus actiunea de divort , ... (vezi toată discuția)