avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen de incercare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen de incercare

Recalcularea termenului de incercare
Daca sunt condamnat definitiv, in 2012, la 3,6 ani inchisoare sub supraveghere cu termen de incercare de 7 ani,iar noul cod,art 165 prevede un termen de incercare de 3 ani la pedepse sup supraveghere pot sa obtin reducerea termenului de incercare acum, pe noul cod penal?

Multumesc,
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
eminovici, utilizator
Cel mai recent răspuns: eminovici , utilizator 15:05, 27 Martie 2014
Termenul de incercare se poate reduce daca hotararea nu este definitiva.
Este definitiva din martie 2012. 3,6 ani cu suspendare + 3,6 ani termen de incercare= 7 ani cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal l0re1 l0re1 In cazul in care o persoana este condamnata pentru 2 ani si 6 luni pentru conducere in stare de ebrietate si avand in vedere faptul ca inainte a primit o ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept pentru condamnare in 2012 bubu3gm91 bubu3gm91 in data de 2 februarie 2012 a intrat hotararea judecatoreasca definitiva in urma careia am primit 7 luni de inchisoare cu suspendare cu termen de incercare 2 ... (vezi toată discuția)
Reabilitare leona777 leona777 as vrea sa stiu si eu cand pot sa introduc o cerere de reabilitare, daca am fost condamnat in anul 2012 la 2 ani cu suspendare conditionata pe perioada de 4 ... (vezi toată discuția)