avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere

Buna seara! Am o intrebare, daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
Socrul meu a decedat, iar el a detinut un autoturism. acesta l-a achizitionat in anul 2005, dar nu cred ca a platit vreodata impozitul pt el. intrebarea mea este, noi ca mostenitori ce obligatii avem? Stiu ca se mostenesc atat bunurile cat si datoriile. Autoturismul repsectiv nu mai este utilizat de cativa ani, intentia noastra e sa il radiem si sa il ducem la un centru de colectare, dar nu ne permitem sa platim impozitul. Ce am putea face in cazul asta? Care ar fi consecintele in cazul in care nu achitam aceasta datorie?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 20:19, 27 Martie 2014
datoria mai veche de 5 ani se prescrie. impozitele neplatite fac pui - adik penalitati peste penalitati si nu vad cum ati scapa sa o radiati fara sa le platiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata impozit auto ionioana ionioana As dori sa aflu daca Directia Taxe si Impozite poate incepe executare silita in 2014 pentru impozit auto neplatit din 2005, in conditiile in care nu a existat ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina inexistenta Keyla Keyla Am o problema pe care chiar nu am idee cum as putea sa o rezolv.Am constatat ca socrul meu plateste impozit pe o masina pe care nu o are.Singura sa masina a ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism radiat atlantiana atlantiana Am avut o masina cu numar vechi de inmatriculare, pe care am vandut-o pentru piese in 2000. Masina nu a mai fost reinmatriculata. Conform art.6 din Legea ... (vezi toată discuția)