avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie de stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie de stat

la data conceperii copilului sotii erau casatoriti, insa tatal copilului este un alt barbat. pe certificatul de nastere al copilului apare ca tata sotul femeii. Cum poate mama copilului sa depuna dosar de alocatie de stat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 28 Martie 2014
Actele necesare pentru dosarul de alocatie de stat :
-Cerere tip;
-Actele de identitate ale reprezentanţilor legali - copie şi original; (mama şi tatăl cu domiciliul în Bragadiru, sau doar al unuia dintre parinti, daca nu sunt casatoriti);
-Certificatul de naştere al copilului pentru care se solicită alocaţia de stat - copie şi original;
-Dosar cu şină.
- Pentru plata în cont bancar - extras de cont, deschis la B.C.R., ProCredit Bank, Banca Transilvania, Nexte Bank (fosta Romexterra Bank), B.R.D., Alpha Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, CR Firenze Bank, VOLKSBANK, UniCredit Tiriac Bank, CARPATICA, C.E.C. Bank, ATE Bank, Intesa Sanpaolo Bank, Romanian International Bank (RIB), OTP bank, BANCPOST, Garanti Bank, Libra Bank, Milennium Bank şi ING Bank pe numele solicitantului;
- Alte acte solicitate după caz: certificat de căsătorie; hotărâre de divorţ; hotărâre judecătorească de încredinţare etc.

Actele de mai sus se depun la consiliile locale comunale, orasenesti, municipale sau ale sectoarelor municipiului Bucuresti, unde au domiciliul sau resedinta, dupa caz, reprezentantii legali, la inspectoratele teritoriale de stat pentru persoanele cu handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru dosar alocatie de la stat! laviale laviale Buna ziua as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru alocatia de stat? Eu am nascut pe data de 21 mai 2016 si fetita mea are deja 10 luni. Nu tin neaparat sa ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copil cu varsta peste 2 ani CVD CVD Buna Seara, As dori sa aflu si eu procedura pentru a primi alocatia pt copil de peste 2 ani. Am auzit ca trebuie sa depun un alt dosar cu nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Informatii alocatie Yassmine Yassmine Buna ziua! As dori sa stiu daca copii mei (6ani si respectiv 4), nascuti in Tunisia (mama romanca, tatal tunisian), cu dubla cetatenie, beneficiaza de ... (vezi toată discuția)