avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivare

Care este termenul de acum sau cel putin in cat timp se redacteaza o hotarare judecatoreasca Au trecut 4 luni si n-am primit minic.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:01, 28 Martie 2014
Termenul de 4 luni nu este unul exagerat de mare, mai ales daca vorbim de instantele mai aglomerate. Durata redactarii e si in functie de complexitatea dosarului.

Faceti o cerere de urgentarea redactarii, dar nu e neaparat necesar sa rezolvati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva. ContSters336686 ContSters336686 Buna seara, as dori sa stiu cat timp dureaza sa ajunga o hotarare judecatoreasca daca divortul a fost de comun acord...Multumesc !!! (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Termen redactare decizie irevocabila iccj geo-vem geo-vem Buna ziua,va rog cam in cat timp se redacteaza deciziile ICCJ irevocabile,din practica?respectiv se comunica acestea?ori cum pot intra in posesie?am pierdut la ... (vezi toată discuția)