avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Aplicatie Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Aplicatie Facebook

Buna ziua. Pe facebook exista o aplicatie, care se foloseste in felul urmator. O persoana vede o stire interesanta si da click pe acel link extern, i se deschide o fereastra, dar ca sa poata sa vada stirea trebuie sa dea Like sau [X]. Dar chiar si in cazul in care da click pe [X] in realitate a dat Like si se aboneaza la o pagina de facebook fara sa vrea. Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca aceste aplicatii de a strange Like-uri sunt legale? Se incalca vreo lege penala folosind o astfel de aplicatie? Orice feedback este apreciat! Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
Borsec, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 23:18, 27 Martie 2014
Moral nu este corect si nici legal, deoarece este un mod incorect (abuziv) de inselare a utilizatorilor.
Puteti face sesizare catre Administratorul site-ului unde se face reclama adresei urmate.
Mai puteti sesiza si ONPC pentru a face demersuri de sanctionare si indreptare a situatiei abuzive.
O ultima solutie ar fi aceea de a ocoli astfel de situatii si de a nu mai intra, evitand neplacerile si disconfortul pe care le resimtiti.
Succes !
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
Mihail_POPA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distribuire poze indecente Octa88 Octa88 Buna ziua. O persoana are poze nud cu mine si ameninta ca va distribui si chiar a distribuit la 2-3 persoane pe facebook. Ce se poate face? (vezi toată discuția)
Defaimare societate comerciala pe o retea de socializare EvaCsabi EvaCsabi Detinem un complex despre care o clienta nemultumita a trimis spre publicare un articol defaimator, incitator si revoltator dar si mincinos , la o pagina ... (vezi toată discuția)
Copyright agregator știri / presă. cum mă pot asigura că nu încalc legea? bogdan.munteanu bogdan.munteanu Salut, Lucrez la un site in care doresc sa introdu articole de stiri ale mai multor publicatii, si ma intreb daca este ok din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)