avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Prestari servicii

Buna ziua! Am urmatoarea speta: un medic angajat al unui spital public, percepe taxe pentru procedurile de fizioterapie pe care le fac pacientii internati in spital cu aparatele dansului.Avand in vedere ca medicul foloseste personalul platit de spital pentru efectuarea procedurilor ,respectiv, crt. electric, se poate incheia un contract de prestari intre spital si medic ca acesta din urma sa dea si spitalului o parte din banii incasati? Este legal ce face medicul ? Exista prevedere legala in acest sens?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme de familie.... Costin85 Costin85 Buna ziua,Stiu ca nu sunt singurul cu probleme de familie dar cand ai si sfaturi de la altii poti trece mai usor ,sau macar din acestea poti gasii si ... (vezi toată discuția)
Bolnav psihic doichitahorescu doichitahorescu As dori sa aflu cum poate fi internata o ruda cu boala psihica dar cu discernamantul neafectat, care se opune internarii intr-un spital de boli nervoase. ... (vezi toată discuția)
Exista un contract de prestari servicii medicale carina.pinciuc carina.pinciuc speta :exista un contract de prestari servicii medicale intre pacient si spital. Ulterior se incheie un act aditional , in care intervine tertul platitor ( ... (vezi toată discuția)