Buna seara, v-as ruga daca imi puteti explica ce as pati in urmatoarea problema:
Daca se intampla ca un baiat 21 de ani sa faca sex cu o fata de 17 ani nefortata, baiatul ar putea pati ceva?
Da, daca aveti filmare ca accepta nu se va mai putea dovedi violul sub nicio forma.
Dar sa aveti si data filmarii deoarece poate sa fie de acord candva si apoi sa aflati ca ati comis un viol...
Daca parintii au influienta trebuie sa fiti foarte atent...
Este foarte bine ca va informati ptr a nu avea probleme ulterioare.:thumbup:
Trebuie totusi ca fata sa fie in cunostinta de cauza ca este inregistrata.
Daca Dl av. Lacoschi apreciaza ca filmul cu acceptul fetei va poate exonera de viol parerea mea este ca ati putea sa va asigurati suplimentar si sa o inregistrati si in timpul intretinarii relatiilor intime ptr a nu exista dubii ca a fost fortata.
Daca spune doar "Da" nu este suficient, dar daca o filmati cand spune "Da Da Da" cred ca veti demonstra fara tagada procurorului si parintilor fetei ca a fost de acord.
Este recomandabil sa va luati toate masurile ptr a nu deveni tata prea devreme.;)
Aveti dreptate, tata la varsta asta nici gand. Va multumesc pentru ajutorul si timpul acordat. Am dat "recomanda" la postarile dvs. Sincer sa va spun consider ca aici conteaza mult si fata, daca e de viol te poate acuza si cand e majora ca ai violat-o... M-am hotarat sa astept pana implineste 18 ani, va multumesc!
Si da cyan, trebe sa stim.. Cum se zice: Mai bine previ o boala decat s-o tratezi.
Corupere de minori
cry_ana
numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si ... (vezi toată discuția)