avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDITE NEVOI PERSONALE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDITE NEVOI PERSONALE

buna ziua ,am luat si eu 2 credite de nevoi personale in euro de al 2 banci ,bani pe care iaminvestit in ceva insa nu me numele meu ci al sotzului,din noiebrie anul trecut nu am ami avut posibilitatea sa achit ratele creditelor,am fost institantza sa achi dar nu am avut de unde,am fost zilele astea la una din abnci pt adiscuta sa pot achita amcar 3 luni de rate din urma casa nu imi trimita dosarul pt executare,insa leam spus ca cu tot sacrificiul acre il fac nu am cum sa achit toata suma
in situatia in care nu voi reusi sa ajung al zi cu ratele prin executare silita ce mi se poate intampla daca nu am nici un bun propietate personala pe numele meu ,nu am casa nu am imobile nu am nimk stau cu chirie si nu lucrez?
mentionez ac sotzul meu are o firma deschisa pe numel lui sia l fratelui lui dar acre nu are mare suces cu ea nu au venituri mari ep firma iar putea pune lui sechestru pe toate veniturile de pe firma,el nu asemnat ac codebitor la nici unul din credite si nici nu am garantat cu ceva creditele.
spunetzimi si mei sa stiu al ce sa ma astept dacaajung in situatzia de executare silita.#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: mrs templar , utilizator 17:01, 5 Mai 2009
Cu siguranta aveti prevazut in contractul de credit un girant care va plati in locul dvs. creditul ce v-a fost acordat
nu am prevazut in contacte nici un girant pt ac eu am luat credite de nevoi personale fara garantzie
atat spun ac in cazul neachitarii creditului vor gasi orice mijloc de asi recupera banii banca.
Daca ati contractat acele credite in timpul casatoriei acea datorie e comunca. Chiar daca sotul nu a semnat nimic. A fost contractata pentru nevoile comune. Poate fi executat silit sotul.
am inteles deci pot lua veniturile realizate de el pe firma
insa repet am luat 2 credite insa doar una din banci ne-a sunat si am discutat cea dea doua in afara de acele plicuri de instintare de neplata a ratelor nu am primit nimik iar acele plicuri de 3 luni nu le-am mai primit oare colaboreaza cu banca astalata.
si daca nici el nu are venituri mari pe firma sau firma da faliment ce ne pot face executorii?
Da, ii pot face poprire pe dividente. Daca nu aveti bunuri nu au ce executa. Dar veti sta fara sa aveti macar salarii? Di n ce veti trai? Pana la urma tot vor gasi un bun sa va execute. Nu va bazati ca nu au ce va lua.

Alte discuții în legătură

Executare silita teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am o problema la care nu mai am solutie. In 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la o banca (nu stiu daca am voie sa postez numele) ... (vezi toată discuția)
Recupereare rate , plecat in strainatate claudiu20092 claudiu20092 Buna ziua Fratele meu a luat un credit de 12000 euro de la BCR , si a ramas fara servici si nu a mai putut plati ratele Acum are 5 rate in urma si a ... (vezi toată discuția)
Executare silita - societate recuperatoare damaschin damaschin am facut un credit de 15000e la banca nu am mai platit 3 luni ratele a 4 luna am platit restantele adica850 e fara sa platesc luna in curs cind am vrut sa ... (vezi toată discuția)