avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare analize gratuite pt.gravida
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare analize gratuite pt.gravida

Fiind gravida, medicul de familie mi-a inmanat o lista de analize teoretic gratuite. Practic, la toate laboratoarele s-au terminat fondurile alocate. Platesc contributiile de sanatate de ani buni.
Ce demersuri trebuie sa fac pentru a obliga casa de asigurari de sanatate sa-mi deconteze analizele platite?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sesizare venturianov venturianov unde ma pot adresa pentru un refuz de analize gratuite pentru o gravida < refuzul a fost dat de medicul de familie pe motivul ca nu se mai deconteaza aceste ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea recuperarii sumelor cheltuite cu servicii medicale prin decontare de catre casa de asigurari de sanatate Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Am aflat de curand de posibilitatea decontarii unor servicii medicale direct de catre Casa de Asigurari de Sanatate, eu fiind asigurat (adica ... (vezi toată discuția)
Analizele din perioada de sarcina sunt sau nu gratuite chiar si fara cotizarea la cnas? cez177 cez177 Buna ziua! Am si eu o nelamurire privind gratuitatea analizelor din perioada de sarcina. Medicul ginecolog mi-a spus ca sunt gratuite chiar si fara acea ... (vezi toată discuția)