Ieri am fost agresata(batuta)de vevina mea,deoarece a crezut ea ca am vrut sa o lovesc cu masina pe ea si pe fiul ei de 4 ani.A venit ieri politia la fata locului,chemati de mine si mi-a aplicat si mie o amenda de 200 ron,deoarece m-am aparat(cica nu am voie sa ma apar potrivit nu stiu ce articol,adica nu se mai numeste autoaparare) si evident a tinut cu partea adversa.Astazi m-am dus la IML pt.un certificat medico-legal deoarece am multiple leziuni si escoriatii la nivelul fetei,al gatului si pe maini si mi-a mai dat trimitere la ortopedie si chirurgie la spitalul de urgenta deoarece acuzam dureri la mana dreapa si subcostal in partea dreapta.Dupa care am efectuat vizita la sectie,pentru a depune plangere impotriva individei respective si am plecat de acolo cu coada intre picioare,deoarece dl.sectorist ca sa inchida cazul mai repede a propus sa ne impacam,ceea ce eu evident nu vreau.Tin sa precizez ca nu sunt singura persoana care a fost agresata de aceasta duduie.As dori sa stiu ce sanse sunt sa castig in instanta si care sunt demersurile care trebuiesc urmate in acest caz deoarece nu m-am mai confruntat cu asa ceva.Va multumesc anticipat!!!!!