avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diplome de la angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diplome de la angajator

va solicit sfatul pentru urmatoarea situatie: in decursul timpului, am absolvit diverse cursuri de formare, finalizate prin diplome. Cursurile au fost platite de catre angajator, diplomele fiind depuse la acesta (perioadele negociate prin contract pentru aceste cursuri au fost onorate). Acum am demisionat si doresc sa intru in posesia acestor diplome. intrebarea este daca angajatorul este obligat sa imi restituie aceste diplome obtinute de mine (daca se poate, in temeiul carei legi).
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2014
andreicry, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreicry , utilizator 18:54, 2 Aprilie 2014
Angajatorul trebuie sa elibereze salariatilor copii ale documentele din dosarele lor personale.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Fiind documentele dvs personale, angajatorul este obligat sa vi le restituie, nu sa vi le elibereze, intrucat nu sunt emise de el, ci de societatile de formare profesionala. Refuzul constituie infractiune.
multumesc tuturor celor care au binevoit sa imi dea un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Jeremy Jeremy 1. Va rog sa ma informati despre ce impozite voi plati dupa infiintarea unui PFA pentru asigurari obligatorii. 2. Pot tine eu, evidenta contabila primara ... (vezi toată discuția)