avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Autorizatie pentru vanzare sandwich
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Autorizatie pentru vanzare sandwich

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce autorizatie imi este necesara pentru a comercializa sandwichuri intr-un bar aferent unui restaurant de 5 stele. Precizez ca sandwichurile sunt pregatite in bucataria restaurantului in conditii foarte stricte de igiena, apoi sunt comercializate in barul aceluias restaurant. Barul functioneaza independent de restaurand fiind o anexa al acestuia.

Alte discuții în legătură

Autorizare punct de lucru la primaria sectorului 5 costy_ony costy_ony Buna ziua, Stie cineva care sunt pasii necesari autorizarii unui punt de lucru la primaria sectorului 5? Am depus la registrul comertului si vreau sa depun ... (vezi toată discuția)
Avize necesare pentru o bucatarie andreea125 andreea125 Buna ziua, As dori sa stiu, daca se poate si se pricepe cineva, ce avize trebuiesc obtinute pentru deschiderea unei bucatarii (cu livrarea produsului acasa) ... (vezi toată discuția)
Spaţiu sanitar bar Spinnin Spinnin Bună ziua. Sunt un tânăr antreprenor care doreşte să îşi deschidă un bar într-o zonă rurală. Întrebarea mea ar fii următoarea, în spaţiu pe ... (vezi toată discuția)