avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord vecin constructie spatiu cu destinatie comerciala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord vecin constructie spatiu cu destinatie comerciala

Buna seara,
detin in proprietate un teren pe care construiesc. aproximativ la 20 de m un vecin s-a apucat sa construiasca o sala de nunti in conditiile in care puz-ul aprobat este rezidential. are autorizatie de constructie pentru P+M insa a turnat deja o fundatie de aproximativ 300 mp ceea ce demonstreaza ca isi continua planurile. ne-a contactat deja pentru a-i da acordul sa construiasca, insa nu am discutat cu persoana respectiva deloc.
legal ce pot face astfel incat sa opresc constructia acelui imobil?
multumesc
Sesizare la disciplina in constructii din primarie
Si la Politie (eventuala nerespectare a Autorizatiei de construire)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare-reautorizare constructie nicolmihai nicolmihai Buna ziua. Problema mea este urmatoarea, va rog. Am obtinut o autorizatie de construire in martie 2013 pentru P+M, dar din lipsa de bani a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc pe acest teren ? scarabeul1984 scarabeul1984 Buna ziua, Nu am avut inca timp sa ajung la primarie sa incep demersul pentru actele de impartire a terenului. O sa intru in posesia unui teren intravilan de ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate solicita oprirea modificarii puz-ului? maria_carmen maria_carmen In perioada 2008 – 2013 s-au construit, pe zona Complexului Rezidential unde locuiesc, 7 case si 4 blocuri. Autorizatiile de construie pt case sunt P + 2E ... (vezi toată discuția)