avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Intrebare legata de admiterea in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Intrebare legata de admiterea in magistratura

Buna ziua,

As avea o intrebare daca se poate este cineva aicea pe forum care a luat in timpul facultatii ore in privat la drept penal si civil pentru a ajunge in magisratura.Se merita investitia cam cat ar fii investitia lunar.Si cu cine e mai bine sa o faci cu un magistrat sau cu un profesor universitar?

Alte discuții în legătură

Ajutor-carierã Sacred Sacred Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Studiul de drept Imanent Imanent Buna tuturor, Am vrut sa va intreb ceva in legatura cu studiul de Drept. Am 26 de ani, sunt absolvent al Facultatii de Stiinte Politice din Cluj , catedra ... (vezi toată discuția)