avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar complicitate la inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar complicitate la inselaciune

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca acuzatia de complicitate la inselaciune,infaptuita in aprilie 2008 si incepera urmaririi penale in septembrie 2008,iar caliatea de inculpat mi s-a adus la cunostinta in ianuarie 2014 se poate prescrie conform noului cod penal.
Mentionez ca am fost trimisa in judecata in martie cu primul termen in aprilie .

Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Prescriere dosar penal beatrice112 beatrice112 Buna ziua , Va rog o lamurire,am un dosar penal pentru inselaciune infaptuita in 2008,cu primul termen de judecat pe fond in data de 19 februarie ... (vezi toată discuția)
Din martor inculpat? albastrusenin albastrusenin Buna, Este vorba de un dosar penal cu acuzatia de inselaciune la care am primit nup iar s-a facut plangere impotriva rezolutiei si s-a acceptat in parte adica ... (vezi toată discuția)
Prescriptia pentru infractiunea abuz in serviciu , inselaciune SPavel SPavel Buna ziua ! Un functionar din Ministerul Justitiei in Septembrie 2010 , falsificand actele procedurale intr-o cauza ( dosar executional ) favorizeaza difirite ... (vezi toată discuția)