avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amnistie si Gratiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amnistie si Gratiere

:offtopic: Pentru ca deocamdata nu a aparut nimic nou si, pentru ca sunt multe topicuri de genul acesta, propun ca fiecare sa scrie aici ce afla sau sa intrebe ce doreste.
Orice alte topicuri initiate pe tema aceasta o sa fie sterse.

Multumesc.
Nici nu cred ca o sa fie vreo gratiere amnistie ... doar vorbe au fost.. si asa va ramane la cum e situatia..in cel mai rau caz o sa se ajunga la vanatoare de politicieni, judecatori, procurori.. eu asa vad situatia cat de curand, pentru ca justitia nu este dreapta, si ajung in inchisoare oameni fara blaturi prin justitie.. si exemple sunt o gramada din PDL nu a ajuns nimeni in inchisoare.. la cat au furat si aia pe acolo..
Va avea loc dezbaterea si se va vota.
Cu votatul este o alta intrebare deoarece se poate vota si respingerea proiectului de lege.
acum numai intervine cedo ?este descriminare pe fata in ncp exemplu cei care au fost condamnati pt inselaciune a primit 5 ani aplicunduise circumstante atenuante .acum este max 5 ani plus ca au posibilitatea de impacare a partilor si prejudiciul 20 de mil deci unde este dreptatea ?trebuia votata gratierea
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
asa este !!! trebuia votata gratierea sau daca nu , sa fie eliberati cei incarcerati iar in locul lor sa fie incarcerate victimele.
trebuie in primul rand sa ne gandim cui trebuie acordata gratierea sau amnistia si nu sa ne raportam la cateva cazuri de inselaciune.
nimeni nu se gandeste ca din cei liberati la ultimul decret peste 90 % s-au reintors.
parerea mea e ca trebuie sa facem ceva pentru viitor nu solutii de moment cu o mai mare perspectiva de crestere a infractionalitatii.
pai se intorc ma .. odata ajuns acolo .. te mai intorci ca nu ai incotro, primul motiv.. pt oameni simpli fara cash, oameni necajiti care au ajuns acolo, ei dupa ce ies de acolo nu mai au familie, nu mai au prieteni, sau rupt de lume.. nu ii angajeaza nimeni , sunt o gramada de someri, dapa-i sa isi gaseasca un puscarias de munca, hai sa fim seriosi, asta nu este lucru bun ca ii tine inchisi acolo, in primul rand trebuie reeducati, acolo nu te reabilitezi , acolo intri si iesi mai rau de cat ai fost inainte..pt ca nu ai ce sa inveti acolo, ar trebui sa se gandeasca guvernul asta de kakao sa fac sedii de reabilitare, sa li se dea o sansa sa fie ajutati, de aia se intorc toti inapoi pt ca nu au nimic dupa ce ies de acolo, si in Romania asta ca sa ai un salariu decent tre sa fii ruda cu Basescu, sau Ponta, guvernul nostru condamna lumea la inchisoare pe viata, cu un salariu de 800 de lei sau o pensie de 400 de lei nu traiesti daca nu faci si altceva..Eu am trecut prin asa ceva si inca trec si imi dau seama ce inseamna, plus de asta am vazut ce inseamna inchisoare nu te reabilitezi, acolo stai cu criminali la un loc cu \"tzigani\" hoti de buzunare, nu ai ce sa inveti de la ei, mai rau te prostesti acolo, sa stai cativa ani intro camera cu 20 de inshi iti zic eu ca nu mai iesi om de acolo.. galagie urlete tipete.. Eu am furat pt ca era maicamea foarte bolnava si aveam nevoie de bani din munca cinstita nu reuseam sa fac nimic.. si cand mi-au intrat mascati in casa maicamea a murit, si cu bani care i-am furat am platit inmormantarea .. si nu am ramas cu nimic.. asta este viata.. viata de kkt.. si am mai luat si 5 ani de inchisoare , fara sa am vreo plangere, vreo parte vatamata, sau mai stiu eu ce, nici macar nu furasem bani Romanilor, erau bani din alte tari.. si nu erau milioane de euro, erau cateva mii de euro.. diicot-ul a facut prejudiciul diicot-ul a facut de toate, vai de ei si judecatori sau luat dupa ei .. nefiind nici o plangere imi baga prejudiciu de 2,000,000euro.. si eu n-am bani sa trec strada, asta este Romania.. astia sunt oameni , judecatori procurori..
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2014
dinumarin, utilizator

Alte discuții în legătură

Amnistie si gratiere!!! Radhika Radhika Buna ziua! Uitati ce am gasit pe un site este adevarat Marea amnistie In pararel cu intrarea NOULUI COD in vigoare, saptamana viitoare Parlamentul ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)
Legea amnistiei si gratierii ioanastudenta ioanastudenta Buna seara Stie cineva ce se intampla cu proiectul privind legea amnistiei si gratierii? Credeti ca ar fi posibil ca anul acesta sa se voteze,avand in vedere ... (vezi toată discuția)