avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare in lipsa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare in lipsa

buna seara,ne chinuim de ceva timp cu actele unei case nationalizate care dorim sa o cumparam si in care stam de 30 de ani.Din CFI-ul scos detaliat am aflat cu stupoare ca exista 18 din casa care nu e preluata de primarie si ca apartine cuiva care a stat acum 30 de ani.Imobilul este impartit in 3 la 3 familii mentionand ca ceilalti chiriasi nu vor sa cumpere.Familia care a stat habar nu are ca exista o mica mostenire aici deoarece parintii sunt morti de vreo 20 de ani;casa a fost vanduta nu a fost confiscata.Intrebarea mea e daca pot face dezmembrarea la optimea aia de la partea mea de casa in lipsa proprietarului optimii.Il pot da in judecata si sa anunt la un ziar si daca nu vine la proces sa se faca dezmembrarea in lipsa?MULTUMESC ANTICIPAT.
poate iesirea din indiviziune?! nu se intelege ce vreti sa spuneti
Nu stiu daca puteti dezmembra in primul rand...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa nationalizata ursu mihaela ursu mihaela Buna seara,locuiesc intr-o casa nationalizata cu chirie impreuna cu inca 2 familii mentionand ca ,casa a fost impartita la 3 familii cu contracte de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Reþinere abuzivã de bunuri mobile (titlu de proprietate) petrige petrige Aş dori că cineva să mă ajute cu încadrarea juridică şi propunere de soluţionare a următoarei probleme. Patru familii printre care şi subsemnatul, ... (vezi toată discuția)