avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere stabilita gresit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere stabilita gresit

Buna ziua am si eu o problema sunt in divort cu sotul si avem impreuna un copil... la stabilirea pensiei alimentare acesta a adus de la serv niste acte din care rezulta ca salariul lui este unul de 857 d lei...mentionez ca el este soldat ajgajat iar salariul sau real se ridica undeva la 1500 de ron. (incluzand norma de hrana si sporuri etc).iar din cate stiu eu d anul trecut la calculul unei pensii alimantare se iau in considerare si acestea....Ce este de facut? ajutati-ma va rog. astept rasp dvs.Multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 13:27, 6 Aprilie 2014
Pai nu stiu daca ma mai aflu in situatia in care sa folosesc o cale de atac pentru ca azi mi-a venit pronuntarea la divort cu pensie alimentara si oarar de vizita.In acest caz se mai poate mai recurs sau ceva de genul... tinand cond de faptul ce eu nu sunt de acord nici cu orarul de vizita nici cu pensia alimentara.
Buna ziua,
Daca cititi finalul pronuntarii veti vedea ca acolo scrie cu apel sau recurs in 30 de zile de la comunicare.
Daca astazi v-a fost comunicata atunci sunteti in termen. Faceti calculul de la data cand v-a venit prin posta si vedeti daca au trecut cele 30 de zile daca v-a venit mai de mult.
Diligentele si solicitarile catre instanta dumneavoastra trebuie sa le faceti nu altcineva si nici instanta.
In finalul sentinței sunteți informat că puteți formula apel în 15 zile de la comunicare, de unde rezultă că aveți 15 zile în care puteți declara apel, motivat și timbrat, se depune la judecătoria unde v-ați judecat.
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2014
ContSters318277, utilizator
Pai azi mi-a venit acasa ponuntarea.... Care ar fi urmatorul pas....ajutati-ma va rog... sunt foarte dezorientata... nu stiu ce sa fac si incotro sa o iau..
Sentința va sosit acasa, pronunțarea este soluția dispusă în cadrul dosarului și ce se poate vedea la condica instanței ori pe internet.
Angajați-vă un avocat în măsura în care sunteți dezorientată referitor la chestiunile procedurale și procesuale.

Alte discuții în legătură

Recurs majorare pensie alimentara negrutzu2012 negrutzu2012 In urma divortului ce s-a pronuntat acum 2 ani, s-a stabilit o pensie alimentara pentru copilul meu in cuantum de 20 % din salariul net. Fosta sotie a cerut ... (vezi toată discuția)
Ce hotarare se va pune in aplicare? ciciilo ciciilo In hotararea de divort, instanta de fond nu a luat in considerare la stabilirea pensiei alimentare datorata minorilor norma de hrana, fosta sotie a solicitat ... (vezi toată discuția)
Ce hotarare se aplica pt pensia alimentara? ciciilo ciciilo Buna ziua, In hotararea de divort, instanta de fond nu a luat in considerare la stabilirea pensiei alimentare datorata minorilor norma de hrana, fosta sotie a ... (vezi toată discuția)