avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Renta viagera pentru merite deosebite
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Renta viagera pentru merite deosebite

Buna ziua. care este modalitate legala prin care se poate acorda renta viagera ca recompensa pentru eforturile si meritele deosebite depuse de un profesor membru fondator? Acestuia i/a incetat contractul de munca, a iesit la pensie si se doreste sa i se acorde renta viagera pentru merite deosebite. Ce forma juridica trebuie sa imbrace aceasta? se platesc contributii la stat si care sunt acestea? Daca se poate sa ma ajutati cu un model in acest sens. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: herminaida , utilizator 10:22, 7 Aprilie 2014
Sunteti scoala privata din ce inteleg. In aceasta situatie ar fi indicat sa mutam topicul in sectiunea Asociatii si fundatii.
Daca sunteti scoala de stat, este imposibil ce ziceti.
da. e vb de privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renta viagera pentru merite deosebite herminaida herminaida Buna ziua. Care este modalitate legala prin care se poate acorda renta viagera ca recompensa pentru eforturile si meritele deosebite depuse de un profesor ... (vezi toată discuția)
Înființarea unui ong in vederea deschiderii unei scoli primare private Rodivas Rodivas Buna ziua, As dori sa aflu dacă in vederea infiintarii unei scoli primare private e mai bine sa pornim acest demers prin intermediul unei fundații sau ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sau declaratie de sediu? anighe anighe Buna ziua Doresc sa infiintez o asociatie ONG. Unul dintre membrii fondatori pune la dispozitie apartamentul sau pentru sediul social. In acest caz este ... (vezi toată discuția)