avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Visa pentru ROMANIA pentru un cetatean indian cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Visa pentru ROMANIA pentru un cetatean indian cu rezidenta de sedere timp de 2 ani in Anglia

buna ziua
as dori sa stiu ,prietenul meu e cetatean indian si locuim impreuna in anglia ,londra,el are si rezidenta de sedere in UK ,valabila pe 2 ani ,si eu am dubla cetatenie romana si british.
am vrea sa venim de sarbatorile de PASTE in Romania,ptr 3 sapt,si ma intreb cum poata sa obtina el visa ptr visita romania,mergem la parintii mei,in tara sa stam aceatsa perioada.El a aplicat totodata si ptr visa de shenghen si daca o obtne mai e nevoie sa aplice ptr visa de romania?MUTUMESC
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:06, 4 Aprilie 2014
laura_butterfly a scris:

el are si rezidenta de sedere in UK ,valabila pe 2 ani

Ii ajunge permisul de sedere in UK, nu are nevoie de viza; poate sta pana la 90 de zile o data la fiecare 6 luni cat timp e valabil.
La fel va fi si daca (sau dupa ce) obtine viza Schengen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce tipuri de carte de rezidenta exista pentru membrii de familie? tinki tinki Buna ziua! Sunt cetatean roman si sunt casatorita cu un cetatean indian. In data de 01.04.2009 sotul meu a obtinut o CARTE DE REZIDENTA PENTRU MEMBRII DE ... (vezi toată discuția)
Pentru revenirea in romania Sunt căsătorit cu cetățeancă indiană în cipru de 7 ani si avem un copil de 7 ani . Soția are permis de sedere valabil până 2020 emis de emigrare ... (vezi toată discuția)
Drept de munca si card de rezidenta chonkar chonkar Buna ziua, am citit multe dintre raspunsurile si intrebarile dvs pe net, am citit si legile de pe Oficiul de imigrari roman, dar nu m-am lamurit. Va rog daca ... (vezi toată discuția)