avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bunicii mei au avut 3 copii... Ion,Stefan si elena. Ei iau facut acte pe casa doar lui Stefan, care recent a decedat.Ion este si el decedat, dar are 3 fete.Au ramas urmasi la succesiune bunicul(bunica decedata),Elena si fetele lui Ion.
Bunicul i-a facut lui Elena acum testament privitor la partea lui, sa-i ramana ei.,deoarece fetele lui Ion nu vor sa faca succesiunea acum fiindca vor mai mult decat li se cuvine(vor 50%).
Intrebarea mea este, dupa decesul bunicului,cam cat revine fiecaruia(Elena si fetele), acum ca Elena are testament pt. partea bunicului?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Va rog frumos sa-mi dati si mie macar un sfat stefan_constanta stefan_constanta Subiect: RE: va rog frumos sa-mi spuneti daca este un abuz familiar? subsematul stefan dumitru fiul lui stefan margarit[in viata]tatal si stefan ... (vezi toată discuția)
Succesiune-bunica LUMITM LUMITM Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)
Testament bunici/succesiune/taxa succesorala/asigurare locuinta ContSters156394 ContSters156394 [b]Speta[/b]: bunicii mei(parintii tatalui) sunt proprietarii casei si ai terenului(curte+gradina)(prin act de v-c). Casa este impartita, prin constructie, in ... (vezi toată discuția)