adminstratorul de bloc are in atributii si contabilitatea asociatiei? as dori sa stiu acest lucru, pt in cazul asociatie in care locuiesc, suntem obligati sa platim o alta suma in plus fata de salariul adminst. pt un contabil care depune hartiile nu stiu unde
Da, in atributiile administratorului poate intra si activitatea de contabilitate.
Daca insa aveti si contabil, si acest lucru este legal, administratorul ocupandu-se cu o parte din activitate, contabilul cu alta parte.
buna ziua
la mine in asociatie unde sunt presedinte ,administratorul meu face toate operatiunile financiare adica absolut toate calculele deoarece asociatia este in partida simpla el avind rol si de contabil
in schimb am angajat o femeie ,care lucreaza la finantele publice ,pentru a ne intocmii revisalul si declaratia 112 pe care le depune la itm si finante si o platim cu suma de 100 lei/lunar si are contract de mandat si in plus de aia i-am facut si imputernicirea la notar pt a putea depune actele respective in numele asociatiei