avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot reconstrui un gard?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot reconstrui un gard?

Buna ziua,
Vreau sa reconstruiesc singur gardul (in stare avansata de degradare) care ma separa de un vecin,pe prezentul amplasament,dar tatal acestuia(vecinul fiind plecat in Spania de cativa ani nu ma lasa,din dusmanie,amenintandu-ma ca-l darama. Ce pot face? Sa ma apuc sa-l fac?
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2014
garbiny, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:22, 7 Aprilie 2014
Camera de luat vederi, autorizatie de constructie si daca-l darama... proces.
Trebuie autorizatie de constructie pentru un gard de plasa,de 10m,separator intre mine si vecin?
Trebuie autorizatie. Daca nu de constructie, atunci de demolare si de constructie sau de reparatii, nu stiu care e situatia acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)
Zid comun bajzat bajzat 1. Zidul casei vecine forma practic delimitarea pe lungimea acestei casei a celor doua proprietati. Casa a fost instrainata prin vanzare, noul proprietar a ... (vezi toată discuția)
Problema delimitare hotar Rmy17 Rmy17 Buna ziua, am cumparat un teren cu o casa veche de vreo 60 de ani din chirpic.La cumparare vanzatorii mi-au prezentat cadastrul care arata terenul ca avand ... (vezi toată discuția)