avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare teava de gaz, acord legare noi consumatori
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare teava de gaz, acord legare noi consumatori

buna ziua. am o nelamurire cu privire la montarea tevilor de gaz pe casa scari. daca eu am platit ridicarea coloanei de gaz de la un nivel la altul, acum eu nu imi mai recuperez bani de la cei care se leaga de teava?? nici nu mai am dreptul de ai da in judecata daca se leaga fara acordul meu??

Cel mai recent răspuns: stefan70 , utilizator 15:10, 8 Aprilie 2014
Depinde cine este titularul contractului asociatia de proprietari sau dv
factura de la gaz vine pe numele meu. nu platesc gazul la asociatie. eu cand am montat instalatia de gaz am platit cota parte fiecarui locatar care avea gaz tras separat.mentionez ca teava veche trece prin apartamente cea de pe casa scari este pusa de locatari la cerere de bransare individuala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la teava de gaz a vecinului Mihaill Mihaill Cit timp este proprietar de teava de gaz un anume locatar si ce suma poate pretinde acesta, daca doresti a te racorda ,el fiind primul care s-a racordat ... (vezi toată discuția)
Cota tevi sau cota indiviza??? Dodoutza Dodoutza Pe casa scarii s-a montat o coloana noua de distributie pe verticala a agentului termic, iar incepand de luna trecuta asociatia de locatori a adaugat celor ... (vezi toată discuția)
conectare fara acord la conducta de gaz arakys arakys Buna ziua! Vecinul de etaj si-a montat centrala termica de apartament. Nu s-a conectat direct la conducta comuna de gaz de pe casa scarii, a preferat sa se ... (vezi toată discuția)