avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contor apa bransament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contor apa bransament

Buna. Am o intrebare, sper sa gasesc raspuns aici. Locuiesc la casa cu curte. Se modernizeaza strada si vor fii puse contoare de apa pentru fiecare locuinta. Existe vreo lege care ma obliga sa accept contorizarea, s-au pot sa merg pe pausare?Sunt strazi, unde nu sunt instalate contoare, pe noi cum ne pot obliga ? Va multumesc.
Exista directiva noua care obliga ca toti consumatorii casnici sa incheie contracte de furnizare utilitati
Da, se incheie contract, ideea ar fii, sa platesc apa dupa cap de persoane (pausare) si nu dupa apometru.
Pai riscati sa platiti mai mult decat ati platit pana acum.
Puneti-va contor ca sa stiti ce veti plati - consumull propriu, nu alte pierderi pe care nu le puteti controla.
Nu a-si plati mai mult. Noi suntem 4 persoane. Vara mai stropesc prin gradina, ud florile, am pus niste morcovi, fasole, etc, si alea trebuie udate, mai spal si masina, am un bazin de 8 mc, si asa uite ca trebuie apa multa. am un prieten care a pus contor si acum nu poate sa ude prin gradina ca plateste exagerat de mult. In apartament merita pus apometru , dar in casa cu curte si gradina nu.
Pai si cine vreti sa plateasca pentru ce consumati?
Noi am inteles ca locuind la curte ati vrea sa va faceti si o piscina, sa schimbati apa zilnic si sa plateasca altii.
Of Doamne in ce tara traim, ne mai vindecam, sau ramanem ca acum 100 de ani?
:slap:#-o

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un furnizor de apa in localitate, de unde primesc ... zsoli71 zsoli71 Buna ziua, Am un furnizor de apa in localitate, de unde primesc apa. Apa si canalizarea se factureaza in proportie de 100 %. Cata apa consum, atata ... (vezi toată discuția)
Contor pasant apa rece - asociatii de proprietari gabrielaburcea gabrielaburcea Buna ziua O asociatie de proprietari cu doua scari are un singur contoar de apa rece, primesc o singura factura in conditiile in care apartamentele nu sunt ... (vezi toată discuția)
Bloc nou cu trei apometre principale marinicafarafrica marinicafarafrica Buna tuturor. De curind am aflat ca avem la bloc nou de 7 luni pierderi de apa de 800 mc. Noi avem ca orce bloc cite un apometru principal la fiecare scara , ... (vezi toată discuția)