avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot tine departe persoanele ce consuma alcool de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot tine departe persoanele ce consuma alcool de spatiul meu comercial?

Buna ziua,

Am o agentie de pariuri sportive in franciza, si deseori se intampla sa se consume bauturi alcoolice in spatiul meu, in ciuda afiselor mari ca nu se consuma alcool in acea incinta, am insistat de nenumarate ori explicand ca nu este voie, m-am ales si cu priviri amenintatoare, inteleg ca e un mediu in care sunt tot felul de persoane, dar vreau sa stiu daca e vreo modalitate legala, si civilizata, prin care sa indepartezi genul de personaje care nu inteleg si nu respecta reguli.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:37, 8 Aprilie 2014
Nu exista, din pacate, o astfel de modalitate de a ii indeparta pe boschetari fara sa le fie lezate demnitatea si orgoliul. O solutie de a ii atentiona este sa instalati niste sirene acustice si luminoase, care sa fie declansate de la buton atunci cand boschetarii duc sticla la gura sau sa chemati patrula de politie (dar ...este ridicol sa faceti asta, boschetarii fiind clientii dvs.).
Pe de alta parte, de unde isi procura bautura? De la alimentara? La dvs. in spatiu, este un fel de loc de intalnire sau cum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice- limite clare iony_gill iony_gill Buna ziua, As vrea sa stiu exact limitarile pt deranjarea linistii publice. Situatia este urmatoare: Am ales nefericitul hobby de a canta la tobe, asa ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal de contraventie ita_dej ita_dej Buna ziua, Am fost amendat de Politia Comunitara pentru tulburarea linistii publice mai exact pentru spargerea unei sticle de bere si doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Situatie ridicola creata intre mine, agentul unei firme de paza, un patron de magazin si politie r0nni3 r0nni3 Buna, sper sa ma poata sfatui cineva cum sa procedez mai departe intr-o situatie creata din nimic, dar nu neaparat ridicola, data fiind starea de fapt a ... (vezi toată discuția)