avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cedare spre folosinta limitata a imaginilor cu produse
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cedare spre folosinta limitata a imaginilor cu produse

Buna ziua.

Doresc sa dau spre folosinta unei societati cu care colaboreaza societatea la care sunt angajat a unor imagini cu produse comercializate de noi.

Dorim ca firma cu care colaboram sa le poata folosi doar in scopul de prezentare, promovare si vindere a produselor noastre doar daca sunt achizitionate de la noi.

In acest caz ce fel de act trebuie intocmit? Un contract de cesiune, un acord, ce anume si cum ar trebui formulat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: edipav , utilizator 10:51, 8 Aprilie 2014
un contract de folosinta. Pentru redactarea draftului ar trebui sa apelati la serviciile unui avocat.
pe forum nu se pot da modele de contract deoarece pe de o parte prevederile contractuale depind de situatia concreta de fapt, iar pe de alta parte, aceste servicii trebuie sa fie furnizate de specialisti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor sunt o societate care cumpara produse en gros ... Kis Alexandru Kis Alexandru Buna ziua tuturor Sunt o societate care cumpara produse en gros pentru a le vinde retail la consumatorul final. Sa presupunem ca gasesc un furnizor , de ... (vezi toată discuția)
Natura juridica a unui contract? geo26 geo26 Buna ziua! Se da urmatoarea speta: Partile contractului: 1)sc comerciala 2) primaria bucuresti Obiect: -societatea comerciala expune produse ... (vezi toată discuția)
Legalitate studio online hostessing (videochat) stansted stansted Buna ziua. Prin intermediul acestui post doresc sa apelez la expertiza dumneavoastra, atat din punct de vedere juridic, cat si contabil, pentru a intocmi ... (vezi toată discuția)