avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Perioada fiscala ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Perioada fiscala ONG

Buna ziua,
Cand se schimba perioada fiscala a unui ONG privind contributiile salariale?In codul fiscal scrie ca pana la 3 salariati exclusiv declaratia se depune trimestrial. Acum am 4 angajati. Trebuie sa fac 010 acum pentru a schimba perioada fiscala sau incepand cu anul viitor se schimba perioada fiscala daca numarul mediu de salariati a depasit 3?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 rodia rodia Buna ziua, Am rugamintea daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Firma nou infiintata (microintreprindere) angajeaza de la 1 octombrie 2013 un nr. de 7 ... (vezi toată discuția)
termen-limita 25 septembrie pentru optiunea de depunere lunara a declaratiei 112  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Modelul declaratiei 112 a fost reglementat si aprobat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala. ANAF a stabilit astfel cum va fi continutul formularului ... (vezi toată discuția)
Trecere de la trimestrial la lunar (d112) alexa_axy alexa_axy Buna ziua, In momentul in care m-am infiintat (ianuarie 2014) si am avut primul salariat am ales sa depun declaratii trimestriale (declaraţia privind ... (vezi toată discuția)