avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Raspunderea administratorului-hotarare definitiva ...
Discuție deschisă în Executare silită

Raspunderea administratorului-hotarare definitiva masura asiguratorie

Mi-a fost atrasa raspunderea pentru falimentul SRL, hotararea este definitiva, cu mentiunea "masura asiguratorie". Consider ca este un abuz, in primul rand pentru ca am fost citata la alta adresa decat cea din buletin, eu neavand cunostinta de proces, insasi hoatararea este pe acea adresa. Am aflat abia cand mi s-a trimis instiintarea de sechestru pe apartamentul unde sunt coproprietar. Au venit azi 3 persoane de la fisc, nu mi-au aratat niciun document, dar au spus ca au venit sa evalueze. Ce parere aveti? Sfatuiti-ma!

Alte discuții în legătură

Legalitate sechestru asigurator - bunuri personale fost asociat srl mimy78 mimy78 buna ziua, am o problema la care as dori sa primesc un sfat daca se poate. am facut parte dintr-o societate cu raspundere limitata avand 50% parti sociale, in ... (vezi toată discuția)
Repunere in termenul de recurs??? MIXAM MIXAM Am intalnit urmatoarea speta: In dosarul de faliment ultimul administrator societar a facut cerere exepresa ca toate actele legate de procedura sa-i fie ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont a unei persoane fizice, de catre fisc deiu69 deiu69 Buna ziua! As dori daca se poate o lamurire in legatura cu puterea fiscului de a pune poprire pe un cont la [BANCA]! Povestestea sta in urmatorul fel: sotia ... (vezi toată discuția)