avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Companie de telefonie mobila care refuza anularea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Companie de telefonie mobila care refuza anularea contractului - persoana juridica

Buna ziua,

Am primit o oferta de la companie de telefonie mobila sa imi portez numerele de telefon de la compania cu care aveam contract. Am acceptat in prima faza dar dupa ce cealalta companie mi-a facut o oferta mai buna m-am decis sa renunt la portare si am inaintat o cerere tip pentru anularea a portarii la compania care mi-a facut oferta.
Initial mi s-a spus ca nu se poate anula portarea si nu mi-au acceptat cererea. Am insistat si intr-un final am primit un raspuns ceva de genul iti anulam portarea dar iti facem un abonament nou. Practic era o casuta pe cererea de portare prin care imi dadeam accordul pentru continuarea furnizarii de servicii chiar daca incetez portarea. Problema este ca pe cererea semnata si stampilata si de mine si de persoana care mi-a inmanat cererea nu este bifata acea casuta ci doar in copia pe care o au ei. In plus datele de pe contract (partea pe care o am eu) cum ar fi unul din numerele care trebuia sa fie portat nu este trecut corect in contract. Intrebarea mea este daca acest contract poate fi valid si ma pot obliga sa continui daca pe actele pe care le am eu nu scrie acelasi lucru cu actele pe care le au cei de la compania de telefonie mobila? Cui pot sa ma adresez pentru o reclamatie sau pentru a ne soutiona problema. Am inteles ca la anpc poti sa reclami doar ca persoana fizica.

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobilă Barbu Nicolae Barbu Nicolae Bună ziua, am făcut trei abonamente prin portare. Înainte de a se produce portarea am discutat telefonic cu noua companie detaliile noilor abonamente ... (vezi toată discuția)
Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)
Legea portabilitatii. probleme cu orange romania! alinagava alinagava Buna ziua, Eu si sotul meu avem o nelemurire legata de furnizorul de servicii de telefonie ORANGE. Sotul meu lucreaza in Politie. Acum aproape 2 ani, pe ... (vezi toată discuția)