avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Recuperare garantii de pe teritoriul UE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Recuperare garantii de pe teritoriul UE

Buna ziua.
Am incheiat un contract de imprumut prin notariat catre persoana X si suma Y.
Persoana respective este divortata, are 3 copii si a plecat din RO ca si angajat pe teritoriul UE-Anglia, uitand sa mai restituie suma imprumutata.
Totodata a mai facut imprumuturi de la diferite institutii financiare cat si P.F. procedand la fel-nerestituind datoriile.
In urma unor discutii ulterioare a promis mereu ca se va achita de datorii.
In tara persoana respective nu detine bunuri pe numele ei, dar are un salariu in Anglia.
Cum poate fi pusa proprire pe venituri pe teritoriul UE-Anglia? Trebuie sa existe o lege europeana in baza careia sa se poata actiona.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita cristiis cristiis Este posibila executarea silita, proprire pe venit, etc. pe teritoriul UE? (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut persoana fizica Luminita D Luminita D Buna ziua , Persoana fizica X a imprumutat persoanei fizice Y o suma de 20000 ron.Banii au fost transferati prin banca de catre X.Cum poate X recupera ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut acordat - procedura legala? Nina1 Nina1 Este incheiat legal un contract de imprumut realizat intre 3 parti, astfel : 1parte - .persoana fizica in calitate de imprumutant, a2a parte - .persoana ... (vezi toată discuția)