avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit la masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit la masina

Bunicu meu nu poate vorbi si as dori sa imi pun masina pe numele lui, motor de 3mii e cam mult de platit la stat . este vreo usita sa numai platesc o gramada de bani ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:47, 9 Aprilie 2014
Nu prea (doar daca bunicul avea un handicap locomotor grav atestat medical si avea nevoie de o masina modificata pentru persoane cu handicap).
Facilitatea scutirii de la plata impozitului o au o categorie restransa de persoane
Cum bunicull dv nu este detinator de certificat/decizie de incadrare in grad de handicap,respectiv sa se fi aplicat dispozitiile art 26 din L nr 448/2006,nu puteti beneficia de aceasta facilitate
Pentru a beneficia de facilitatea scutirii impozitului este necesar sa fie intrunite si alte conditii respectiv autovehiculul sa prezinte adaptare tehnica omologata de care RAR care sa permita conducerea pe drumurile publice de catre persona detinatoare de decizie/certificat incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit auto TIBERIU K TIBERIU K ..persoanele cu handicap grad1,daca dobindesc o masina sunt scutite de impozitul anual?...ms (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina pe persoana cu handicap carmen-ioana carmen-ioana buna,matusa mea are un handicap de gradul 2 si sotul ei la fel,are o masina inmatriculata pe numele ei dar care ulterior a vandut-o si nu a radiat-o de la ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Diana12344 Diana12344 Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Doresc sa aflu ce facilitati am. (vezi toată discuția)