m-am casatorit in 2012 cu o femeie ce a mai avut un mariaj, finalizat cu divort in 2005.
problema este ca sotia mea (am inteles ca nu mai este stia mea, deoarece a introdus actiunea de divort termenul nu s-a stabilit), s-a casatorit cu mine, de fatada, intrucat casatoria anterioara s-a sfarsit din cauza faptului ca ea a inceput in 1993-1994 o relatie amoroasa cu patronul (si el casatorit) ei si in 2004 fostul sot i-a prins facand sex la ea in birou, patronul s.a.-ului respectiv, promovand-o in functia de contabil sef, in 2 ani, apoi a bagat-o si la facultate, prin 1997. cand am cunoscut-o mi-a spus ca a aut o relatie cu un director de la firma, mai mare cu 12 ani fata de ea si ca acesta a fost motivul divortului si ca relatia a continuat pana in 2012, la inceputul anului. dupa casatorie am aflat ca in fapt... directorul ete patronul si ca are cu 24 ani mai mult ca ea. a argumentat minciuna cu faptul ca a dorit sa nu am dubii privind ruperea relatiei si ca a ramas o relatie strict profesionala. i-am acordat incredere totala si spre surprinderea mea, ea avand o fiica ce a devenit majora in 2013 si si-a inceput viata sexuala... activa la 12 ani.. a abandonat anul terminat de liceu si a plecat in Austria la un club de sex si video-cheat. avand in vedere ca in momentul in care eram prezent langa sotie cand vorbeau pe mess si skype vorbeau lapidar si din cauza faptului ca a agatat un virus pe laptop, cand am devirusat laptopul am instalat un program de captura camera web si mess, pentru a vedea si auzi ce au de ascuns. .... UNDE DAI SI UNDE CRAPA!.. in data de 27 decembrie au inceput sa apara capturile... eu le-am vazut in data de 30 decembrie 2013..
[editat]
si vad cum sotia mea si amantul discuta la greu despre mine, ea mintind... cum nici nu credeam ca se poate mintii. mai mult reiese continuarea relatie inca din momentul casatoriei, ca luau masa de pranz impreuna... ca se fereau de sotia lui (primul sot anuntase familia amantului despre relatia dintre cei doi), mai mult, am dedus ca amantul (din spusele fostului sot cat si a sotiei.. amantul a platit o garsoniera pentru a nu cere la partaj apartamenul, a platit divortul si altele), doreste divortul si mai mult.. la un moment dat.. sotia spune ca zodiacul ei spune ca urmeaza divortul la ea si la el o strangere mai puternica a unei vechi relatii, si multe altele.
i-am telefonat sotiei.. a negat.. s-a jurat si pe copilul ei.. pana i-am spus si aratat fotografiile... apoi a mintit ca a fost accidentala (din inregistrari.. era programat)... asta incercand sa afle daca mai am si alte date. am decis sa acord o sansa.. cu conditia s-a pot verifica... si a mai durat 3 luni si am ajuns in momentul acual.. cand amantu i-a cerut divortul... ea tot cautand motive de cearta cu mine. acum a introdus ieri actiune de divort si cerere pentru ordin de protectie, si nu mai vine acasa vineri.
in solicitarea catre instanta sustine ca sunt violent, fac distrugeri si consum de apa, gaze, etc. nejustificate, si altele.
IN DATA DE 6 aprilie, 2 indivizi m-au oprit pe strada, m-au bagat intr-un gang si m-au lovit cu sacose cu portocale si mi-au spus ca nu am ce cauta la ea la serviciu, pe strada amantului si sa plec mai repede, definitiv de acasa (locuinta este a sotiei). apoi... dorind sa para politicosi, mi-au scuturat hainele, mi-au zis sa m-a calmez si mi-au oferit apa sa beau. am refuzat si au insistat. Am baut cca. 200-250ml apa.m-am dus acasa si m-am bagat in cada sa stau putin in apa sa -a calmez. am adormit in cada, dupa cca.3 ore soacra a chemat politia si ambulanta, au spart usa de la baie si am ajuns la urgente. sotia afirma ca am vrut s-a ma sinucid.. eu stiu ca nu este asa, in fapt mi-am revenit in maxim 1 ora dupa ce am ajuns la urgenta, doar cu glucaza, gasind ceva suspect in sange. conform procedurii am fost dus si la o clinica de psihiatrie, unde am stat sub supraveghere, fara medicatie de la orele 23 pana la 10 dimineata. i-am spus medicului ca eu cred ca au vrut ori sa m-a omoare, ori sa m-a sperie.. la care medicul a spus ca dat fiind divortul ce v-a urma, o internare cantareste greu... si a dat de inteles ca acesta ar fi si scopul...
medicul a decis sa plec acasa. la poarta, normal, portarul a intrebat de fisa de externare, neavand asa ceva, portarul a sunat medicul si apoi portarul a zis "a zis doamna doctor ca nu aveti nici fisa de internare si nu aveti nevoie e hartii ca sa plecati", in momentul acesta am realizat de fapt ca medicul nu a dorit sa devina complice la jocul agresorilor si al amantilor.
sotia detine documente necesare contabilitatii pe care refuza sa le inapoieze si alte bunuri.
am depus plangere pentru agresiune si am scris ca ii suspectez pe cei doi amanti, in data de 8 aprilie
pe data de 15 am citatie pentru ordinul de protectie, procesul de divort inca nu are termen, deocamdata.
situatia mea materiala este mai mult decat precara, si nu-mi permit avocat. si in casa am contribuit cum am putut inclusiv prin a inlocui grasia, faianta, usile interioare, instalatia electrica, zugravit si altele, cumparate de sotie. o mare parte din acestea, sotia le-a achizitionat pe numele societatii si la un control se poate vedea ca a firma este veche, acasa este noua.
ceea ce va rog:
1. cum pot folosi inregistrarile audio si fotografiile in sprijinul meu
2 cum si ce sa scriu in cererea reconventionala, pe care am inteles ca o pot formula; cum m-a poate ajutat, am citit ca inclusiv despagubiri se pot solicita.
3. ce altceva pot face?
ce alte sfaturi puteti sa-mi dati?
Cel mai recent răspuns:
razvan2014 , utilizator
21:44, 16 Aprilie 2014