In contractul de inchiriere scrie asa: "Orice imbunatatire a destinatiei spatiilor, imbunatatirile de orice natura, cad in sarcina si cheltuiala chiriasului, cu obligatia obtinerii in prealabil a aprobarii in scris a proprietarilor"
Acum, eu am acest acord in scris... mai departe, cu ce ma ajuta acest lucru? Ce as mai putea sa fac altceva? De ce as mai avea nevoie ca sa pot sa inaintez cu acest lucru?
Eu dupa lunile acestea in care el mai mult m-a incurcat, decat m-a ajutat, pt ca eu am avut cheltuieli, nu imi mai doresc sa deschid nimic acolo.. M-am facut de ras si in fata distribuitorilor si a celor cu care mai am contracte incheiate, deci nu imi mai doresc sa continui cu nicio investitia acolo. Vreau sa merg mai departe cu recuperarea banilor de la el si atata tot...
Avokitten a scris:
depinde ce scrie in contract la clauze si depinde de cum ati convenit sa investiti in acel spatiu - cu sau fara acordul proprietarului. raspunsul nostru ar putea veni dupa studierea contractului.
de regula ar trebui sa discutati clar : ma ajuti cu actele ca sa finalizez sa reusesc sa deschid barul sau ma despagubesti cu tot ce am investit in imobilul tau.