Buna ziua au trecut aproape patru ani de cind nu am mai platit nici o rata la banca din creditul de nevoi personale in franci elvetieni,creditul meu a fost vandut la o firma de recuperari acum patru ani in urma.eu in toata aceasta perioada am locuit in strainatate si la adresa din buletin nu a locuit nimeni cu atit mai putin rude pentru a-mi ridica corespondenta.Deci ce se intimpla cu creditul in cazul in care nu am primit personal timp de patru ani nici o instintare de plata cu confirmare de primire si nici nu am avut salar cu atit mai putin proprietati?Cu respect CG
Nu se intampla nimic cu creditul, probabil ca asteapta sa fie platit.
Art. 707
Suspendarea prescripţiei
(1) Cursul prescripţiei se suspendă:
1. în cazurile stabilite de lege pentru suspendarea termenului de prescripţie a dreptului de a obţine obligarea pârâtului;
2. pe timpul cât suspendarea executării silite este prevăzută de lege ori a fost stabilită de instanţă sau de alt organ jurisdicţional competent;
3. cât timp debitorul nu are bunuri urmăribile sau care nu au putut fi valorificate ori îşi sustrage veniturile şi bunurile de la urmărire;
Nu stiti ce acte de executare s-au facut in dosar. Daca ajungeti la executare silita, puteti contesta , asta fiind singurul mod de aparare, puteti invoca implinirea termnului de prescriptie.
Executare silita
duduta28
Buna ziua
Am următoarea speta:
In 2006 si 2006 am contractat 2 credite de nevoi personale pe care nu le am mai putut plati. In 2012 (iulie) am primit o ... (vezi toată discuția)